Det nærmeste man kommer perfekt!!

Jeg har akkurat sittet å studert min nydelige prinsesse av ei datter, i fulle drag... Hun satt å spilte med mobilen min, og jeg kunne bare sitte å studere henne. FOR et vakkert syn! Hun satt riktig nok med litt middagsrester rundt munnen, håret til alle kanter, ørevoks i øret og litt lange tånegler (typisk en mamma å legge merke til sånt), men hva gjør vel det når hun er så perfekt ellers?!

Hun har begynt å bli så stor at det er nesten litt skummelt, hun er veldig skjenert av seg og snakker nesten ikke med voksne. Hun kan være sta som et esel, sint i det ene øyeblikket og kjempe blid og glad i det andre. Hun elsker å få vår fulle oppmerksomhet og ikke minst så elsker hun å tulle og tøyse. Iselin var sein grovmotorisk, lærte seint å gå, men hun begynner å ta igjen det tapte. Hun elsker å spille spill som puslespill og dyrelotto. Hun liker også godt å male og tegne. Iselin snakker skikkelig godt nå og jeg elsker å høre stemmen hennes (men selvfølgelig i litt små doser av gangen), hun har en nydelig Sandnes-dialekt. Etter nyttår sluttet hun med bleier og det tok bare to dager så sluttet hun med bleier på natten også. Jeg tuller ikke hvis jeg sier at Iselin er verdens beste storesøster, selvfølgelig så kan hun være som storesøstre flest (slem,egen og litt hardhendt), men hun leker, koser og snakker med Mads, og senest i dag så sa hun: "eg e glae i deg, Mads". Og siden den dagen han ble født og hun fikk se ham så har hun holdt et godt grep i hånden hans, og den dag i dag holder hun ham i hånden (til Mads store ergelse...).

Det er myyye jeg kunne skrevet om denne jenta mi, men akkurat nå krever hun min fulle oppmerksomhet her, hun vil ut:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits