Min mamma hadde englevakt i dag...

I dag fikk jeg en telefon fra min storesøster at min mamma (igjen) har vært utfor en bilulykke, men at hun var helt i orden. Hun har helt tydelig hatt Guds beskyttelse eller som andre mer forstår englevakt. Jeg snakket nettopp med henne på telefonen og hun fortalte at det var akkurat som taket var i en bue over henne, mens passasjer-siden var helt smadret.

Mamma kom kjørende imot en lastebil med kran som hadde glemt å ta ned kranen sin. Akkurat i det han kjørte imot mamma dro han med seg skiltet over kjørebanen og det landet over bilen til mamma:

Bilulykke ved Baneheitunellen i Kristiansand (Foto: Sigtor Kjetså/NRK)

Dere kan lese om alt HER

Mamma fortalte også at lastebilføreren som har skylden i dette har ringt til mamma og han var virkelig dårlig og spurte om mamma kunne tilgi ham. Hun synes egentlig mest synd på ham i alt dette og sier at hun selvfølgelig tilgir ham.

Etter alt det mamma har vært igjennom den siste tiden så er jeg ydmyk over at hun i det hele tatt står på beina! Jeg er såååå glad for at jeg får mer tid sammen med verdens beste mamma!! 

 

 

3 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

26.02.2013 kl.00:06

Uff, så skummelt...Godt det endte bra :)

Lill Beate

26.02.2013 kl.08:02

Huff, så ekkelt! Godt det gikk bra med henne! Så fint at sjåføren ringte henne å ba om tilgivelse da, må være en ekkelt å vite at man kunne tatt noens liv.

helgemamma

26.02.2013 kl.10:37

Huff, for en opplevelse!! Og så flott at det gikk bra med din mamma. Man blir ydmyk når man opplever slikt ja. Jorden trengte nok mammaen din her en stund til :-)

Skriv en ny kommentar

hits