Rebecca fashion accessories...

Jeg har jo (for dere som kanskje ikke vet) et eget lite smykke-firma, der hvor jeg selger knall stilige øredobber, smykker, armbånd og ringer. Navnet på smykkekolleksjonen min heter Rebecca fashion accessories, JA... jeg bruker mellomnavnet mitt- oppfinnsom ikke sant?

I begynnelsen solgte jeg smykkene hjemme hos folk (homeparty), men etterhvert så forstod jeg at det ble ganske mye jobb. Det var liksom ikke å holde et party hjemme hos ei i et par timer så var det over. Nei, jeg måtte forberede meg, og ikke minst jobben etterpå ble større enn jeg hadde sett for meg. Selv om jeg storkoste meg så så jeg at dette gikk utover kvalitetstiden med familien, og skulle det lønne seg burde jeg hatt selskaper flere kvelder i uken.

I høst begynte jeg å selge til butikker, og det er kjempe spennende. Jeg har fått litt butikker allerede og jeg storkoser meg!

Selv om det å selge til butikker er litt mindre personlig så er det en prioriteringssak. Og skal jeg være litt mer tilgjengelig på markedet så måtte jeg gjøre dette.

I dag hadde jeg på meg noen nye stjerneøredobber som jeg nettopp har fått inn, tipper de kommer til å fyke ut av lageret, så jeg måtte sikre meg et par:

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits