Hei alle sammen!

Jeg ville bare stikke innom for å si at jeg lever. Jeg har ikke blogget på over 7 mnd, nesten et svangerskap jo! Grunnen har vel vært at livet med to små i hus er ikke lite travelt, iallefall hvis du skal følge dem opp. Og jeg har rett og slett ikke hatt lyst til å blogge i det hele tatt.

Jeg ser at jeg selvfølgelig har mistet mange lesere på denne perioden, jeg trodde jo at ingen hadde vært innom bloggen min på noen måneder, så viser det seg at ca. 20-30 stk. har vært innom bloggen min daglig. Og jeg har fått en del spm. av familie og venner (og ukjendte) om hvorfor jeg ikke blogger lenger.. Jo der fikk dere svaret; rett og slett en god blanding av bloggtørke og travel 2-barnsmamma-tid. 

Men her er jeg tilbake, kanskje litt mer moden, mer myk eller kvass, ikke vet jeg. Ikke forvent så mye av meg, jeg sitter i skrivende stund i en usminket versjon av meg selv, fett hår og sliten etter dagen som har vært. Ikke alle dager er like heldigvis...

De beste gullene i verden!! 

2 kommentarer

Lill Beate

19.02.2013 kl.08:37

Bra du er tilbake! Har ventet på deg ;)

Skjønner godt livet er hektisk med to små! Får nesten ikke tid til blogging selv, og jeg har bare en liten og er i tillegg i permisjon enn så lenge!

Godt å ha deg tilbake i alle fall! :)

Maria Rebeccas verden

19.02.2013 kl.16:06

Lill Beate: Så kjekt at du har ventet på meg... Måtte jo innom bloggen din å se på utviklingen til lille gullet ditt. Han er jo bare sååå skjarmerende med det store fine brune øynene... *smelt*

Skriv en ny kommentar

hits