Gratulerer med dagen skjønnas!!!

Jeg blir faktisk litt emosjonell når jeg tenker på min nydelige jente Iselin som har blitt 3 år i dag, allerede! Jeg husker ikke hele fødselen i detaljer, men jeg husker kjempe godt følelsene jeg satt igjen med den dagen, jeg klarte nesten ikke holde øynene borte fra henne. Jeg kunne ligge i timevis å beundre henne, lukte og kose med henne. Deilig følselse var det også å være ferdig med fødselen, som faktisk gikk bedre enn forventet!! Iselin var verdt all kvalme og slit i svangerskapet og all smerte under fødsel, det var GULL å få holde henne i armene!!!

Jeg har hørt noen har sagt at: "Å få barn er som å ha hjertet på utsiden av kroppen" Det er helt sant!

 

 

Iselin er den beste storesøsteren Mads kunne fått, hun er bare snill med ham, holder han hånden mange ganger til dagen, hun er skikkelig glad i lillebroren sin:

Jeg er så utrolig stolt av henne:
Gratulerer med dagen skjønnasen min!! Mamma elsker deg over alt på jord!!

Vi feiret bursdagen hennes med stor fest sammen med familie og venner, Mads ble barnevelsignet også i dag. Bilder kommer etterhvert..


2 kommentarer

Elise

29.05.2012 kl.11:51

<3 Gratulerer til mor og datter!

helgemamma

29.05.2012 kl.13:10

Skjønner godt du er stolt av den flotte jenta der :-)

Gratulerer med dagen. (og fødselen vil sitte som spikret i mange år.. jeg blir fortsatt emosjonell når han som er omtrent voksen har bursdag..fødselen føles jo som om den var i går fortsatt... hvor ble det av alle årene i mellom..?? )

Skriv en ny kommentar

hits