Permisjonen er over...

Mamma-permen er offisielt over. 2 mai var egentlig siste permisjonsdag, men jeg jobbet for første gang i går (lørdag). Jeg føler jo at tiden har flydd, og siden Mads bare er 8 mnd så føles det veldig tidlig å begynne å jobbe. Det gikk kjempe mye bedre enn forventet, Mads sov mye av tiden jeg var borte og jeg ammet før jeg dro og når jeg kom hjem igjen, ingen nød!

I går var vi i 40 års dag på kvelden, så etter jobb var det egentlig bare å sende Iselin til besteforeldrene på overnatting for så å stikke hjem for å stelle seg. Mads var med på festen, men han sov igjennom kvelden, kjempe bra!

Om en ukes tid, mandag den 28 mai, blir Iselin 3 år. Da skal vi ha barnevelsignelse for Mads. Vi samler familie og noen venner for barnevelsignelse og bursdag på samme tid. Siden Mads er så liten og ikke bryr seg så synes jeg dette var lurt. Familien på min side kommer langveis ifra, og det er kjekt for Iselin at alle kommer!

Med rosa og blåe ballonger, kaker, søskenbarn, gode venner og leker blir dette en verdig dag for dem begge!BEST FRIENDS FOREVER!!

5 kommentarer

storesøs

20.05.2012 kl.22:24

skjønningene te tante

helgemamma

20.05.2012 kl.22:51

Hørtes ut som en god ide å slå det sammen, så får familien med seg begge deler når de først kommer. Så skjønne barn. Nå ser jeg at de er veldig like også :-)

Maren

21.05.2012 kl.00:02

Så skjønne de er! :)
Så søte de er:)
Ja tiden den går så alt for fort. For noen herlige bilder av de små:)

Skriv en ny kommentar

hits