Jeg eier ikke tålmodighet!!

Iselin er ute med trille-pika si, det er alltid stas- både for meg og for henne! Hun kommer alltid hjem med godt humør, noe som tyder på at hun har hatt det gøy!

Men den tålmodigheten min er ikke helt god, jeg tenkte jeg skulle slappe litt av med facebook, svare på mail og ikke minst blogge mens Iselin var ute og Mads sov. Typisk at internetten ikke funket, jeg har styrt nå i en time og det kokte inni meg. Godt ikke mannen var hjemme, så han fikk skylden og klage... Men nå helt på tampen fikk jeg det til, Iselin kommer snart inn døra og jeg ville bare slenge med noen bilder som er tatt i Åpen Barnehage i dag.

Iselin og venninnene hennes Ina og Sol Miranda, hun er så glad i dem begge:

I dag hadde vi fallskjerm-samling, det synes ungene er knall gøy!! Jeg har "sladda" noen av foreldrene og barna som jeg ikke vet om liker at jeg poster bilder av dem:

 Når Mads våkner skal vi ned å hente pakke på posten, der er det nye FLOTTE Rebecca fashion-varer som jeg gleder meg til å åpne!!!!!

Én kommentar

missM (Hverdagseventyr)

08.05.2012 kl.18:14

Tregnt internett skal vist gi samme stressopplevelse som en skilsmisse ;) Så ikke rart vi blir iriterte når det ikke fungerer...

Skriv en ny kommentar

hits