GRATULERER MED DAGEN, ELISE!!

Min barndoms-bestevenninne Elise fyller 28 år i dag!!! Weeee!!!

Jeg har kjendt henne nesten hele livet mitt og jeg er så utrolig glad i denne jenta her..... Hun er utrolig god jente med MASSE energi og livs-glede! Siden vi ikke bor i nærheten av hverandre lenger så er det vanskelig å holde den gjevne kontakten, men det er så rart- for hver gang vi treffes igjen så er det som om at vi nettopp var med hverandre.... Det føles så naturlig liksom!

Vi har opplevd utrolig mye morro sammen, derfor er det veldig naturlig at det blir mye latter når vi mimrer... Når det kommer til bursdager så er det et litt ømt tema, siden jeg glemte bursdagen hennes en gang da vi gikk på ungdomsskolen, hun ble oppriktig lei seg og jeg kan nesten ikke glemme skuffelsen i øynene hennes den dagen. Vi ler selvsagt av dette den dag i dag, men hver gang den 4 mai nærmer seg så noterer jeg ned bursdagen sånn i tilfelle jeg glemmer det- FOR DET SKAL JEG ALDRI GJØRE IGJEN!! Sorry Elise!!!

Noe som hadde vært utrolig morro er hvis dere, mine kjære lesere, hadde skrevet en bursdagshilsen på bloggen hennes?!!! Siden det betyr så masse for henne mener jeg, hehe! Bloggen hennes finner dere HER!

Her er bilde av Elise og hennes mann Kristoffer, stjelt på facebooken hennes:

Gratulerer med dagen din, skjønne Elise!! Jeg er utrolig glad i deg vennen!!!

Én kommentar

Elise

05.05.2012 kl.01:26

Ååå!! Så koseli Maria. Dette var koseligere enn en hau med gaver! Takk for at du er den du er, og for at du husker bursdagen min;)

Skriv en ny kommentar

hits