Kveldsdigg 3

Mitt nye prosjekt nå framover er å finne litt sunnere varianter til kveldsdigg. Jeg er alltid så kjesken på noe godt på kvelden, og jeg kan lett spise en 200gr. melkesjokolade på en kveld eller en hel chipspose (uansett om det er lørdag eller ikke). Det sier vel seg selv at det ikke kan gå godt! Jeg har funnet ut at man blir ikke feit over natten, men litt etter litt så kommer kiloene på, enten man vil eller ei! Jeg har begynt å ta krom-tabletter, som skal dempe søtsuget. Det hjelper litt merker jeg, men det er liksom noe med at jeg forbinder kveldene med kos og automatisk med noe godt å spise, vet ikke hvorfor det er sånn men...

Nå har jeg nettopp prøvd ut cottage cheese for første gang, det var ei venninne som mente jeg kom til å like det, siden jeg er så glad i fetaost. Jeg prøvde ut varianten med syltetøy og kanel, det var veldig godt og jeg kommer til å spise mer cottage cheese framover:

 Bare kom med tips til meg til kveldsdigg om du har noe godt du pleier å lage!!

5 kommentarer

Annette

02.apr.2012 kl.19:51

Nok et bra tips =)

Du kan også prøve youghurt og ha oppi cottage cheese og en dæsj med syltetøy, det er også veldig godt som kvelds snacks :)

Anette

02.apr.2012 kl.20:26

hva med en hjemmelaget smoothies? kjenner til det kvelds suget... prøver å sjærpe mæ æ au.

Maria Rebeccas verden

02.apr.2012 kl.23:00

Anette:ja, det vil jeg lage i morgen!!! Takker for tips!!

aina

03.apr.2012 kl.00:50

friske bær med kanel og cottage cheese er kjempe godt:)

Maria Rebeccas verden

03.apr.2012 kl.15:56

aina:ja, det må prøves!

Skriv en ny kommentar

hits