Hjemme igjen..

Vi kom hjem til Hommersåk igjen på onsdag, vi kjørte hjem så jeg kom hjem til danse-øvelsen på kvelden, svigermor satt barnevakt siden Bjørn ikke var hjemme.

 Dagen i går var rett og slett en familie dag, vi reiste til Sola flyplass og hentet en mann som valgte å kjøpe den ene bilen vår. Godt å bli kvitt den, siden vi skal selge begge bilene og kjøpe en ny. Etter det var gjort kosa vi oss på kafè. Kos! Jeg fikk sugglet på noen sko (uten å kjøpe dem), før vi tok turen hjem. Vi besøkte svigers og fikk sagt hade til min svoger, svigerinne og to tante-barn før de skulle reise til Ukraina og bli til slutten av mai.

Jeg har faktisk ikke sittet med pcn før i dag, det har gått i ett siden vi kom hjem. Godt å ha litt internett-fri og, men de abstinensene er jo ikke gode, hehe!!

I dag har jeg gjort rent hele huset, DEILIG! Ellers bare kost meg med den skjønne familien min!

Legger ved litt bilder ifra Vennesla-turen vår. Vi hadde jo bare solfyllte dager der, ikke en dag uten. MEN når vi kjørte vestover igjen, kom regnet! TYPISK! Men skal ikke klage heller, hehe...

SMILE!!!

SAVNER SOLA!!!!


Nila mi, skjønne jenta til tante:


Meg og Mads med min skjønne nevø Magnus, han er så glad i Mads:

Min venninnes sønn, Filip! Utrolig herlig gutt, jentene elsket ham:


Iselin ser ned i elva ifra brua i Vennesla, jeg fortalte henne om at det en gang bodde kaniner på den øya der nede, når jeg var liten, hun fikk store øyner da ja, hehehe...:


Super-tante-Eva:



Mads storkoser seg i sakko-sekken til Nila:






3 kommentarer

storesøster

30.mar.2012 kl.21:11

storkoste oss med besøk av dere skjønninger <3

Eva

30.mar.2012 kl.23:16

Skjønninger ;)

Tonje

31.mar.2012 kl.14:09

Har ikke vært innom bloggen din på lenge, så måtte bare si det: så nydelig header du har fått!:)

Skriv en ny kommentar

hits