Jentekveld...

I går, på selveste kvinne-dagen, kosa vi oss hos Kathe Elin. Vi var en kjempe god gjeng med høner som kaklet til langt på natt! Knall koselig! Nå som tobarnsmor så merker jeg at jeg setter veldig stor pris på sånne kvelder og at det gjør godt for sjela å treffes for kos og bare være Maria Rebecca. (Eh... Mads var med, men han sov mye av kvelden.)

Skjønne Malin:

Her er den nydelige vertinnen for kvelden, Kathe Elin, hun er bare super herlig og er så flink på å invitere folk:(Beklager for dårlig bildekvalitet, jeg forstår meg ikke helt på kameraet mitt, feil innstilling tror jeg...)

4 kommentarer

Med andre ord

09.mar.2012 kl.22:20

Dette så utrolig koselig ut, Maria! Helt topp med slike jentekvelder. :-) Kathe Elin er ei super dame, ja. Har vært heldig å nyte godt av gjestfriheten hennes, jeg også. :-)

Si fra hvis du tror jeg kan bidra med noe angående kameraet. Hva slags kanera bruker du, forresten?

Maria Rebeccas verden

09.mar.2012 kl.22:49

Med andre ord:Ja, kathe elin er helt topp, alltid gjestfri!!

Jeg har kompakt-kameraet canon power shot sx230 HS. Jeg skulle bare satt meg litt inn i bruksanvisningen, men bruksanvisninger er det værste jeg vet!!

Med andre ord

09.mar.2012 kl.22:54

Vi har et Canon Power Shot G12 som ekstrakamera. Kjekt og lett å ta med seg... Du får gi lyd hvis du vil ha bistand. ;-)

Maria Rebeccas verden

09.mar.2012 kl.23:40

Med andre ord:ja, gjerne det, en gang det passer for deg..

Skriv en ny kommentar

hits