Verdens beste storesøster....

Jeg har hørt at: "95% av det du bekymrer deg over kommer ikke til å skje..." Vet ikke om det stemmer, men for min del er det mye sant i det iallefall. Jeg har ofte bekymringer som jeg kan se tilbake på å smile. Herlig!

En av mine bekymringer kan dere lese HER, jeg var litt bekymret på hvordan det ville bli å bli mamma til èn til. Om jeg kom til å bli like glad i nummer 2 som det jeg var i Iselin. DET var en bekymring og en tanke som jeg aldri hadde trengt å hatt. Jeg ELSKER dem begge like høyt, jeg kunne dødd for dem begge!!

En annen bekymring (som jeg ikke har skrevet om, men som jeg har snakket med folk om), var om hvordan Iselin ville takle å bli storesøster, om hun ville bli sjalu og stygg med den nye lillebroren hennes. Jeg husker at jeg prøvde å forberede henne på at det lå en liten baby i magen min, jeg prøvde å få henne til å lytte med øret sitt inntil magen, men det virket ikke som hun skjønte det. Den dagen jeg lå å fødte var Iselin hos farmoren sin, hun forklarte henne at "nå skal mamma og pappa på sykehuset, og idag skal du få en liten lillebror." Da de hadde snakket om det den dagen så virket det som om hun hadde 'catcha' det. Noen timer etter fødselen kom Iselin og besteforeldrene på besøk for å hilse på lille Mads. Det var et spesiellt øyeblikk da hun fikk se ham for første gang, hun tok hånden hans med en gang og det var kjærlighet ved første blikk: Dagene etter Mads ble født var en stor omveltning i mitt liv, en stor omstilling... Ifra å være 3 til å bli 4 var ikke bare lett, plutselig måtte jeg 'være overalt'. Men det går bedre og bedre fra hver uke som går. Men Iselin var like oppslukt og glad i sin lillebror:


Det virker som hun aldri blir lei av Mads, nei, hun blir jo bare mer og mer glad i ham. Hun legger seg ned ved siden av ham og koser med ham:
Iselin har også lært Mads til å skjønne hvordan tutten fungerer, hun låner til og med bort sin egen:

Dette bildet tok jeg i kveld, hun ELSKER å få lov til å ha ham i sengen hennes i noen minutter før leggetid. Jeg bruker det for å lokke henne i seng, jeg sier: "hvis du legger deg i sengen fint nå, så skal mamma legge Mads i sengen med deg...", da hopper hun i seng med en gang. Koselig:
Mads har verdens beste storesøster, det er jo veldig hjelp i henne også, hun er med å trøster ham hvis han gråter. De har allerede veldig mye glede i hverandre. Og det blir jo bare gøyere og gøyere jo større Mads blir!!

Hun er ikke sjalu på lillebroren sin og heller ikke lei av ham. Jeg har tenkt at det kanskje vil avta litt, at hun vil komme til å bli lei av ham. Men til nå virker det ikke sånn iallefall...

 

Én kommentar

jorannhenny

01.mar.2012 kl.21:56

Så herlige de er begge to!:)

Skriv en ny kommentar

hits