God natt min skatt!!

Når Iselin skal legge seg så er hun så herlig... Hvis hun holder på med noe før hun skal legge seg, pleier jeg å si f.eks at "når du er ferdig med å pusle så må du 'lalle' senga..." eller "om 5 minutter så må du legge deg..." Som regel synes hun dette er greit. Jeg liker å gi henne en forvarsel, ikke sånn: "NÅ skal du legge deg...." Hun er mer sammarbeidsvillig hvis jeg forklarer og forbereder henne.

Når hun da skal legge seg tasser hun ut på badet, og henter tannkosten, tannkremen og fluoren selv, hun tar på tannkrem selv og pusser tennene. En av oss pusser alltid skikkelig etterpå. Så åpner hun fluoren og viser oss pekefingeren og sier: "bare èn!" Viktig med bare èn fluor... Hehe..

Hun henter også ny bleie på badet og jeg skifter den...

Etter stellet tasser hun inn på rommet, hun får lov å velge en bok ifra hylla si som jeg skal lese. Og som regel så ender det med "bibel-boka" som hun sier så fint selv.

I dag sa hun "lese om Jesus, i bibel-boka..." Det varmet mitt hjerte, noe så herligt....:

Jeg leser bok, synger "kjære Gud jeg har det godt" og ber for henne. Når jeg ber spør jeg henne alltid om det er noen vi skal be for, da kommer alltid noen navn opp, som regel alltid Othilie, Sol Miranda og Nila... Hehe... Herlig!!

Det skjer veldig mye nytt med Iselin for tiden synes jeg, hun blir bare bedre og bedre til å snakke. Hun klarer alltid å gjøre seg forstått, og det er nye ord hver dag. Noe nytt hun liker å gjøre er å telle, hun elsker det!! Tror vi får en matematiker som pappaen jeg, hmm... det er kommer i allefall ikke fra meg...

 

4 kommentarer

Silje Helen

25.feb.2012 kl.23:21

Kjempe fin blogg:)

jorannhenny

26.feb.2012 kl.00:12

herlig:)

Lena Johnsen

26.feb.2012 kl.01:16

D er alltid koselig med kveldstellet:)

Eva

27.feb.2012 kl.22:25

Suuper skjønna til tante ;)

Skriv en ny kommentar

hits