Tenker på deg HVER dag!!


 

 

"Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg John Harald... Du døde så brått ifra oss, vi fikk jo ikke sagt farvel engang..... Jeg tenker på deg HVER dag!!"

 


Noen dager går veldig bra, mens andre dager har jeg lyst å bare holde sengen. Sove bort dagen, gråte og sove litt igjen...

Mads ble jo født dagen etter vi fikk beskjeden om at JH var død, så jeg føler at jeg ikke har fått sørget skikkelig. Men samtidig så har Mads vært en "god terapi", han har fått meg til å holde fokus og latt meg ha noe å holde fingrene i. Hver gang Mads smiler til meg så føler jeg han er med på å endre atmosfæren rundt meg, nesten som han sier: "du må jo ikke gråte nå, ikke nå som du har meg her..."

-BLIDFISEN MIN!!-

For hver måned som går, kan jeg stolt fortelle hvor stor Mads har blitt: 1 mnd, 6 uker, 3 mnd osv... Men dette minner meg også alltid hvor lenge det er siden JH døde, hvor lenge det er siden jeg fikk den vonde beskjeden. Mange tenker sikkert at: "har hun ikke sørget seg ferdig?" "har hun ikke blitt ferdig med det nå?" eller at "det går bedre med tiden" Det plager meg at jeg føler at jeg burde komme over det nå, være ferdig med å sørge osv... Men så lett er det ikke..

I forbindelse med at vi feiret bryllup på sørlandet i slutten av januar, var min nydelige svigerinne Lillian der. Haralds forlovede og samboer. De hadde vært sammen i over 17(!!) år, så jeg kan nesten ikke huske JH uten henne.

 Da hun holdt Mads kunne jeg ikke holde tårene tilbake, det gjorde så vondt og godt på samme tid:LILLIAN: Jeg er kjempe glad i deg!!


 Jeg har gode og vonde dager, men ungene hjelper meg til å holde fokus og minner meg på at jeg ikke bare kan holde sengen. Men jeg skriver dette fordi jeg vil at dere skal vite at jeg ikke er perfekt, jeg sørger fortsatt og jeg er bare et menneske jeg også....

 

 

14 kommentarer

storesøster

07.feb.2012 kl.22:27

fine ord maria:D

Elise

07.feb.2012 kl.22:45

<3 godt skrevet. Takk for at du deler dette! klem

Fra største storesøster.

07.feb.2012 kl.22:55

Du kunne ikke sakt det bedre skjønne Maria.

Bergljot

08.feb.2012 kl.08:33

Forstår veldig godt hvordan du har det Maria, jeg mistet jo mamma dagen før første datter kom til verden! Sorgen tar laaaang tid å bearbeide, men det går bedre med tiden, tro meg (det er nå drøyt to år siden det skjedde for min del...). klem

Veronica

08.feb.2012 kl.09:05

Jammen Maria da... det er faktisk bare noen måneder siden, SELVFØLGELIG er ikke du ferdig med å sørge. Det går i berg-og dalbaner, og det tar lang tid å bearbeide sorg. Ta all den tiden du trenger! Og hvis du trenger en dag i senga, så ta en dag i senga - du har helt sikkert mennesker som stiller opp for å hjelpe til med de små :-) Ta vare på deg selv.

Jorunn

08.feb.2012 kl.11:47

Nydelige linjer, så fantastiske ord <3 Tusen takk for at jeg fikk lese dette <3 Jeg kjente ikke John Harald veldig godt, men de gangene jeg fikk snakke med ham, opplevde jeg ham som en herlig gutt <3 Det er lov å sørge, Maria, så lenge du bare vil !! Det har ingen noe med, alle sørger forskjellig. Du er ei fantastisk jente, og Mads er rett og slett nydelig <3 Sender deg en klem og takker for en super kveld sammen på bryllupsfesten <3 Jorunn W.S

08.feb.2012 kl.11:52

Godt skrevet Maria, du har virkelig lov til å sørge. Bruk den tid du trenger. Føler så med deg Maria. klem fra tante E

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.21:52

Anonym:Tusen takk Tante Esther! jeg er så glad i deg og for at vi har så god kontakt!!! Det er også så godt å komme isammen å snakke om ham osv... Klem tilbake:)

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.21:56

Jorunn:Tusen takk for gode ord Jorunn! kjekt du leste innlegget mitt og ikke minst for at du ville kommentere...

Det er rett og slett vondt at han ikke er her mer, men jeg er overbevist over at jeg vil treffe han igjen...

Du er selv fantastisk og ikke minst så har du en nydelig sangstemme, vi snakka om deg her en dag... Koselig type du har fått deg og, herlig par!

Takk for en super kveld ja:) Klemmer <3

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.21:59

Veronica:Takk for at du ville kommentere... Det er sant, det er bare noen måneder siden det skjedde, men likevel så føler jeg at verden bare går videre liksom.. At jeg må henge meg på, bare jeg har problemer med å henge meg på..

Jeg har gode mennesker rundt meg ja, og ikke minst så er vi en sammensveiset søskengjeng som støtter hverandre:)

klemmer

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.22:02

Bergljot:Tusen takk for at du kommenterer Bergljot, gode ord.. Det må være fælt å miste sin mor, man har jo bare èn liksom, vondt at hun ikke fikk oppleve sitt barnebarn kan jeg tenke meg.... Men det er jo en glede med de små i hverdagen, vanskelig å være lei seg da..

klemmer tilbake<3

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.22:03

Fra største storesøster.:Tusen takk kjære Maya! Glad i deg:)

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.22:04

Elise:Takk for det Elise, glad i deg!! Klemmer tilbake <3

Maria Rebeccas verden

08.feb.2012 kl.22:04

storesøster:Tusen takk søs!!!

Skriv en ny kommentar

hits