Jenta mi er 2 år allerede!!

Iselin ble 2 år på lørdag... jeg var ikke hjemme den helga, litt trist, men likevel en dag som hun ikke vet hva er enda. Hun var med pappaen sin, tanten, onkelen og søskenbarnet. De hadde kost seg masse! Hun fikk pakker og pappaen hadde kjøpt kake på bakeriet. Så en liten feiring ble det likevel.

Jeg hadde sendt inn bilde og tekst i Vennesla tidende:

Ikke så tydelig bilde jeg tok av avisen, men men...

Føler det er ganske merkelig at jeg er mamma til en to-åring og snart er jeg tobarns mamma. Kjempe rart, men utroli fantastisk!!

I dag var jeg på sykehuset med Iselin, siden hun enda ikke går. Hun er en forsiktig jente som er redd for knall og fall. Tar lite sjanser og derfor ikke så modig på beina enda. Hun har på kort tid lært seg å reise seg opp inntil bord og stoler, klarer å klatre opp i sofaen og oppå bilen sin. Hun står i senga og går langs sengekanten og går i sofaen, langs ryggen på sofaen. Joda så framgang er det, hele tiden- men det går bare litt treigt. Hun blir fulgt opp av fysio og nå var vi på sjekk igjen på barnepoliklinikken. NEEEIDA!! Ikke noe gale med henne, hun er helt sunn og frisk jente. bare veldig treig. Lettelse, siden jeg ikke liker sykehus og mye stess med kontroller og selvfølgelig så er jeg letta over at di ikke finner noe på henne.

Min søte 2åring, elsker deg Iselin!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits